BREAKING: Paul Tudor Jones sier at Bitcoin kan være nytt gull mens man sammenligner Altcoins med kobber

Den amerikanske hedgefondssjefen Paul Tudor Jones sa at markedsverdi på Bitcoin var for lav, og la til at veien herfra ville være „nord“ under hans 3. november intervju med Julia La Roche fra Yahoo! Finansiere:

Igjen, jeg er ikke en ekspert på Bitcoin på noen måte. Det er bare, med en markedsverdi på 500 milliarder dollar, det er feil markedsverdi i en verden der du har 90 billioner dollar i aksjekapital, og Gud vet hvor mange billioner fiat-valutaer, etc.

Jones sier at kryptomarkedet minner ham om internettaksjer på slutten av 1990-tallet mens han antar at det kan følge metallkompleksets vei. Han ser på Bitcoin som det nye gullet mens „transaksjonsmessige“ altcoins kan sees på som industrielle metaller som kobber:

I den verden, hvor passer Bitcoin inn? … Hvor kommer Ethereum eller Tether. Jeg vet ikke. Jeg er ikke smart nok til å skjønne det … Det blir som metallkomplekset der du har den dyrebare kryptoen som kan være Bitcoin. Det er den første kryptoen. Første motor … Den har denne historiske integriteten … Så skal du ha transaksjonsmessige kryptokurver sammen med statene. Du har gull som et edelt metall. Så har du kobber, platina, palladium osv.

En av de største makrohandlerne gjennom tidene hevder at det er umulig å forutsi hva som vil skje om flere tiår, men han vil være villig til å ta stilling i Bitcoin igjen på grunn av det sterke merkenavnet:

Det jeg vet er at det ikke er mulig i dag å vite hvordan de neste 10 eller 20 årene kommer til å bli. Og jeg vet at hvis jeg måtte ta stilling til det, vil jeg ta merkenavnet, som er Bitcoin.

Tilbake i mai avslørte Jones at han hadde investert „nesten“ to prosent av sin nettoverdi på 5,8 milliarder dollar som en sikring mot voldsomme pengetrykk.

Milliardæren – som kjent satset mot det amerikanske aksjemarkedet i 1987 – hevdet at Bitcoin minnet ham om gull på 1970-tallet.

Det nåværende aksjemarkedsrallyet er ingenting som dot-com-boblen på grunn av negative renter, ifølge Jones, noe som forklarer et dash til risikable eiendeler.

Bitcoin er den nye Google

22. oktober doblet Jones ned på sin bullishhet ved å nevne at kryptoen fortsatt var i sin „første omgang“ mens han sammenlignet den med Google eller Apple i sine tidlige dager:

Jeg liker bitcoin enda mer nå enn den gang. Jeg tror vi er i første omgang av Bitcoin, og det har en lang vei å gå.

Bitcoin er opp 49 prosent siden hans prescient co