VeChain Foundation er netop blevet medlem af CAFA

VeChain Foundation er officielt tilsluttet CAFA. Det vil være den eneste Blockchain-teknologiudbyder. Herunder McDonald’s og IBM.

Kunne du lide indholdet? Del det
Klik for at dele på Twitter (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Facebook (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på LinkedIn (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på WhatsApp (Se åbnes i nyt vindue) Klik for at dele på Telegram (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Skype (Åbner i nyt vindue)
enkeltbillede
Som meddelt på Twitter er VeChain Foundation blevet medlem af China Animal Health and Food Safety Alliance (CAFA). Naturligvis støttet af Folkerepublikken Kinas landbrugsministerium.

Uden tvivl vil VeChain være den eneste offentlige udbyder af Blockchain-teknologi i Alliancen. Faktisk at yde teknisk og infrastruktursupport til medlemmerne af Rådet. Præcis består CAFA af 130 kinesiske virksomheder.

Forresten blev CAFA oprettet i 2009. At være en regeringsstøttet organisation. Hvilket ligger inden for Folkerepublikken Kinas landbrugsministerium. Faktisk inkluderer det nogle af de mest anerkendte mærker i verden. Ligesom McDonald’s, BMW, Starbucks, IBM, Walmart og mange andre.

VeChain startede for sin del i 2015. Grundlæggende forbinder den Blockchain-teknologi med den virkelige verden. Ved at levere en omfattende ledelsesstruktur, en robust økonomisk model og IoT-integration.

Forresten har VeChain internationale operationer i Singapore, Luxembourg, Tokyo, Shanghai. Også Paris, Hong Kong og San Francisco.

VeChain Foundation som medlem af CAFA
Vigtigst er det, at medlemmerne er virksomheder og virksomheder fra fødevareindustriens sektorer. For eksempel supermarkeder, mad- og drikkevareproducenter, e-handelsplatforme. Også vigtige aktører i CTI-industrien, forskningslaboratorier, landbrugsforsyninger og dyr.

Det skal bemærkes, at CAFA er en regeringsstøttet organisation. Hvilket afhænger direkte af den kinesiske nationale alliance for teknologisk innovation inden for landbrugsvidenskab.

Samlet set er Alliancens mål at opbygge en pålidelig platform. Det forbinder regeringen, brancheforeninger, fremstillingsvirksomheder. Og til forskningsinstitutter i fødevaresektoren.

Som medlem af CAFA-bestyrelsen foreslår VeChain Bitcoin Revolution at oprette et landsdækkende sporingssystem „fra gård til gaffel“. Til dette formål vil VeChain Foundation stille sit VeChain ToolChain ™ til rådighed for CAFA-medlemmer.

Gratis Master Class med XTB: Lær at oprette din egen investeringsstrategi
Blockchain integration
Siden den blev lanceret i 2019. Ubestrideligt er VeChain ToolChain ™ blevet et stærkt værktøj. For virksomhedsejere at integrere VeChain Thor Blockchain i eksisterende forretningsprocesser.

Sandheden er, at ved hjælp af VeChain ToolChain ™ vil alle forretningsmedlemmer i Alliance være i stand til at registrere de vigtigste processer for fødevareprodukter i Blockchain. På en uforanderlig og sikker måde.

Indtil videre bidrager alt dette til VeChain Fondens vision om:

”Giv forbrugerne sikker mad. Høj kvalitet og sund af animalsk oprindelse ”.

Af den måde tilbyder VeChain ToolChain ™ indbyggede skabeloner, klar til brug. Derudover tilpasses værktøjer, der gør det muligt for alle fødevarevirksomheder hurtigt at kunne spore deres forsyningskæder til en kontrolleret pris.

I øjeblikket bruger CAFA Food Trust Traceability Program. Hvilket er baseret på QR-koder. På denne måde tillader de forbrugerne at få oplysninger om bestemte produkter.

Et eksempel er Chicken 2.0, hvor scanning af en QR-kode afslører data såsom klækning, produktion og miljødata. Også landbrugsdata, testrapporter, certificering og mere.